Internet

Verbind uw zaak 

Connect One verzorgt internet voor zakelijke klanten. Hiervoor zijn verschillende technieken die ingezet kunnen worden. Steeds vaker zie je dat bedrijven overstappen op een snelle en stabiele glasvezelverbinding.


DSL

Data verbinding gerealiseerd over het koperdraad netwerk van de KPN. De afstand tussen het aansluitadres en de wijkcentrale bepaald de maximaal verkrijgbare datasnelheid. Door steeds verbeterde technieken wordt de snelheid en de maximaal afstand steeds verder verbeterd. We kennen 3 soorten DSL (Digital Subscriber Line)

  • ADSL Asymmetrisch, het downloaden gaat sneller dan het uploaden, max 1 up 20 down
  • SDSL Symetrisch, up en download snelheid zijn gelijk
  • VDSL, Very high bitrate , door het gebruik van een hogere frequentie zijn hogere snelheden mogelijk, tot maximaal 100 Mb


Fiber to the Home glasvezel (FttH)

Deze breedband verbinding wordt aangesloten over het glasvezelnetwerk die in de meterkast is aangesloten door Reggefiber. Het voordeel van een glasvezelnetwerk is dat er bijna geen dataverlies is bij het overbruggen van grotere afstanden. Er zijn verbindingen mogelijk tot 10Gbit/s, upload en download snelheid zijn gelijk. Bij FttH worden aanleg- en aansluitkosten voor een groot deel uit subsidie bekostigd, u betaald enkel voor de internetverbinding over het netwerk. De prijs is vergelijkbaar met de prijs van een DSL verbinding.


Zakelijk glasvezel

Met zakelijk glasvezel heeft u de beschikking over een snelle, betrouwbare internet verbinding. De zakelijk glasvezel verbinding zorgt ervoor dat u zorgeloos gebruik kunt maken van Cloud diensten, online CRM en ERP programma’s en IP-telefonie. Bij zakelijke glasvezel betaald u in de meeste gevallen aan 2 partijen, de partij die de glasvezel bij u aansluit en onderhoud, en de partij die de internetverbinding voor u verzorgt. Omdat de glasvezelverbinding zeer hoge snelheden aankan, tot 10Gbit/s, kan de glasvezelverbinding gesplitst en gedeeld worden met meerdere inpandige bedrijven. Met een glasvezelverbinding kunt u ook twee locaties aan elkaar koppelen. Prijzen van zakelijk glasvezel zijn hoger dan de FTTH verbindingen. Dit komt enerzijds door het aantal aansluitingen wat er gerealiseerd kan worden per 100 meter gegraven kabel en de snelheid waarmee een eventuele storing wordt opgelost. Wat thuis 5 dagen mag duren, moet in een zakelijke omgeving binnen 4 uur worden opgelost. De zakelijke glasvezelaansluitingen hebben een SLA level.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via 0418 - 651336.

Connect One

Industrieweg 37a
4181 CA WAARDENBURG
Tel. 0418 - 76 34 49


BEL MIJ TERUG

Uw naam

Uw nummer

Typ de code hieronder over:

captcha